Objektiv serije E SONY SEL-2870

Koda:SEL2870.AE

Zaloga : DA

569,99 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

35 mm slikovni senzor polnega formata - 35 mm objektiv z zoomom srednjega formata je združljiv s fotoaparati z zoomom srednjega razpona Sony serije E, zagotavlja pa izjemen kontrast in ločljivost do samih robov slike.

Napredna tehnologija asferičnih objektivov - Tehnologija asferičnega objektiva poveča prenosnost, ne da bi se zmanjšala slikovna zmogljivost. Objektiv združuje tri asferične elemente in en element iz stekla ED (Extra-low Dispersion) za posnetke visoke ločljivosti in osupljivo upodabljanje brez okorne zasnove, ki je po navadi značilna za podobne digitalne objektive DSLR.

Stekleni element ED (Extra-low Dispersion) - Pri objektivih iz običajnega optičnega stekla se pri večjih goriščnih razdaljah pojavi barvno odstopanje. Tehnologija s steklom ED (Extra-low Dispersion) odpravlja te težave ter zagotavlja vrhunski kontrast in kakovostne barve po celotni goriščni razdalji – tudi pri visokih nastavitvah zaslonke.

Optični stabilizator slike SteadyShot - Optični stabilizator slike SteadyShot ohranja sliko stabilno, tudi ko vaše roke niso. Z odpravo manjših premikov rok, ki povzročajo zamegljenost in popačenje, optični stabilizator slike SteadyShot zagotavlja odlične fotografije – tudi pri visoki povečavi.

Krožna zaslonka s 7 lopaticami - Krožna zasnova s 7 lopaticami zagotavlja, da je zaslonka skoraj popolnoma krožna po celotnem razponu vrednosti F-stop. To omogoča bolj tekoče in naravnejše učinke zameglitve – vključno z umetniško zameglitvijo oziroma učinkom "bokeh" – in boljši nadzor nad globinsko ostrino.

Več na strani proizvajalca