Objektiv serije E SONY SEL-50F14Z standard 50mm f1,4

Koda:SEL50F14Z.SYX

Zaloga : DA

1.829,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Osupljiva ločljivost in kontrast - Izboljšana zasnova z dvojnim steklom, ki vsebuje dva asferična elementa, vključno z natančnim elementom AA (napredno asferičen), ter stekleni element ED (za izjemno nizko razpršitev) odpravljajo ukrivljenost polja in popačenje ter ohranja izjemno ločljivost in kontrast celotne slike od najširše zaslonke pri vseh razdaljah ostrenja.

F1,4 za raznolikost in čudovite učinke zameglitve - Z največjo zaslonko F1,4 lahko ustvarite slike s plitko globinsko ostrino in tekočimi ter čudovitimi učinki zameglitve. S tako široko najširšo zaslonko lahko snemate z visokimi hitrostmi zaklopa pri šibki svetlobi. Seveda pa lahko objektiv kadar koli želite ustavite in ustvarite razširjeno globinsko ostrino.

11 lopatic za naravne učinke zameglitve - Sonyjeva krožna zaslonka ima običajno do 9 lopatic. Ta objektiv pa je opremljen z 11 lopaticami, ki prinašajo nove dimenzije zameglitve za neverjetno lepoto. Poudarki v neizostrenih delih z naravnim videzom še dodatno poudarijo splošno vzdušje in zagotavljajo nežen občutek globine.

Izvrstne barve in kontrast - Objektivi ZEISS slovijo po neverjetni barvni reprodukciji in izjemnem kontrastu. Premaz ZEISS T* je pomemben dejavnik, saj učinkovito odpravlja umetne odseve, ki lahko znižajo splošno kakovost slike. Zaradi manj odsevov in bleščanja so boljše barve in kontrast za globoke slike tridimenzionalnega videza.

Samodejno ostrenje, ki podpira visoko ločljivost - Pogon ostrenja upravlja sistem RDSSM (supersonični motor z obročkastim pogonom), ki lahko hitro in natančno nastavlja zmogljive naprave za optimalno ostrenje, ki jih potrebujejo objektivi z veliki zaslonkami. Hitro in natančno ostrenje je izjemnega pomena za popolno izkoriščanje potenciala ohišij fotoaparatov visoke ločljivosti, tako pri fotografiranju kot snemanju filmov.

Priročno upravljanje s prsti - Fizični obroček za zaslonko omogoča intuitivno nastavljanje zaslonke. S stikalom za zvok zaslonke lahko ustrezno omogočite ali onemogočite zvok ob zaustavitvah obročka za zaslonko. Snemalci filmov te zvoke običajno onemogočijo, fotografi pa se pogosto poslužujejo taktičnega zvoka zaslonke. Na voljo je tudi stikalo za način ostrenja za priročno izbiranje samodejnega in ročnega ostrenja.

Zanesljivo v zahtevnih razmerah - Zatesnjena zasnova, ki je odporna na prah in vlago, zagotavlja dodatno zaščito in zanesljivo delovanje v zahtevnih okoljih. Zanesljivo fotografirajte v rahlem dežju ali vetru.* *Čeprav je zasnova odporna na prah in vlago, popolna zaščita pred prahom in vlago ni zagotovljena.

Več na strani proizvajalca