Sistem za domači kino Blu-ray™ SONY BDV-N5200WB

Koda:BDVN5200WB.CEL

Zaloga : DA

569,99 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Pametni telefon na velikem zaslonu - S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom NFC se dotaknite sistema za domači kino ter videoposnetke, fotografije in druge vsebine prezrcalite na televizor.

Zatopite se v zvok - 5.1-kanalni prostorski zvok visoke ločljivosti prostor napolni z bogatim in pristnim zvokom za vse vrste razvedrila, tudi pri pretakanju spletnih vsebin.

Doživite vzdušje nastopa v živo - Z nogometnim načinom se počutite, kot bi tudi sami bili na tekmi v živo. Zvok je prilagojen tako, da jasno in glasno slišite hrumenje množice. S tehnologijo Digital Music Arena pa lahko doživite koncert v prvi vrsti, saj reproducira akustiko londonske arene O2 v vašem domu.

Enostaven spletni dostop z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi - Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi pretakajte vsebine iz interneta ali svojega domačega brezžičnega omrežja ter vzpostavite povezavo z drugimi napravami DLNA. Bluetooth omogoča preprosto brezžično povezovanje, zato lahko brez težav uživate v svojih filmih in glasbi.

Najboljša slika za vaše filme - Priložen 3D-predvajalnik Blu-ray Disc™ vam nudi sliko najvišje kakovosti za vse vaše filme. Predvajajte svojo zbirko DVD-jev s sliko, ki je izboljšana skoraj do kakovosti HD, ali uživajte v filmih Blu-ray in 3D Blu-ray s tekočo in pristno sliko Full HD in 3D.

Najboljše spletne vsebine na televizorju - Brskajte po spletnih vsebinah. Hitro dostopajte do najnovejših filmov, glasbe, TV-storitev in drugih vsebin. Izbirajte med številnimi spletnimi kanali, poslušajte najljubše skladbe s storitvijo Deezer ali si oglejte videoposnetke v storitvi YouTube™.

Svet glasbe v vaših rokah - Aplikacija SongPal vam omogoča enostavno in intuitivno upravljanje predvajanja. Namestite jo v mobilni telefon in prevzemite nadzor nad predvajanjem glasbe, nastavitvami naprave in drugimi funkcijami – vse to z eno aplikacijo.

Več na strani proizvajalca