Stativ SONY VCT-P300

Koda:VCTP300.SYH

Zaloga : Prosimo pokličite

349,90 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Zložljiva zasnova za enostavno prenašanje/shranjevanje - Noge lahko zložite za 180 stopinj in mednje vstavite glavo, kar omogoča najkrajšo dolžino in izjemno prenosnost.

Kompaktna velikost - Enostavno ga lahko shranite v torbo fotoaparata ali njen stranski žep.

Moč - Nosilnost do 2,5 kg. Izdelano iz lahke in trpežne magnezijeve zlitine.

3-smerna vrtljiva glava s stopnjami - S stopnjami 3-smerne vrtljive glave lahko preverjate pokončni ali stranski nagib za vodoravne in navpične kompozicije.

Glavo lahko nagnete za fotografiranje portretov/pokrajin - Glavo lahko nagnete v levo ali desno do 90 stopinj – idealno za navpične kompozicije.

Ročaj za obračanje in nagibanje - Ročaj enostavno obrnite, da sprostite ali zaklenete glavo v smeri obračanja in nagibanja za hitro kadriranje.

Snemljiva glava stojala - Glavo lahko snamete s stojala. Glavo in stojalo lahko izberete in uskladite glede na fotoaparat ali predvidene pogoje fotografiranja.

Nastavek za hitro sprostitev - S ploščo za hitro sprostitev lahko enostavno in varno pritrdite fotoaparat.

Raztegljiv osrednji nosilec - Ko obrnete gumb na osrednjem nosilcu, ga odklenete za hitro razširitev. Največja višina osrednjega nosilca: pribl. 159 mm

Hiter zaklep - Ko stisnete in obrnete gumbe na nogah, hkrati sprostite ali zaklenete vse dele nog, zato je nastavitev neverjetno hitra.

Začetni kot noge - Zapiralo katerekoli od 3 nog enostavno premaknite za 24°/25/°/75°, da odklenete noge za hitro prilagoditev kota.

Največja višina - Povsem iztegnjeno stojalo s povsem dvignjenim osrednjim nosilcem je visoko 1587 mm. Najnižja višina je 384 mm.

Odpiranje (nastavitev stojala) - Nastavite jo tako, da dvignete in obrnete stikalo za nastavitev/shranjevanje, belo piko poravnate s črto in sprostite.

Zlaganje (za shranjevanje) - Če stojalo želite shraniti, stikalo dvignite in obrnite tako, da bela pika ni več poravnana s črto, noge zložite za 180 stopinj nazaj in pripravite mesto za shranjevanje.

Več na strani proizvajalca